Flislegging

Flislegging er en murertjeneste vi tilbyr våre kunder i Rogaland. Murmester Heskje AS har lang erfaring som flislegger. Vi har arbeidet med flislegging fra begynnelsen i 1974. Vi har derfor solid kompetanse med flislegging. Som veletablert flislegger i Rogaland tilbyr vi flislegging av fliser i ulike materialer Eksempler på materialer vi arbeider med inkluderer keramiske fliser eller skifer. Vi utfører flislegging både innendørs og utendørs.

For mer informasjon om støping av gulv i Rogaland, kontakt, Murmester Heskje.


Nye fliser på kjøkkenet, eller badet?

Trenger du en flislegger til å pusse opp badet dit? Eller er det på tide med nye fliser på kjøkkenet? Vi er en flislegger som påtar oss alle typer oppdrag som flislegger. Vi har våtromssertifikat slik at vi utfører oppdrag på baderom.

Som flislegger med høy yrkesstolthet er det naturlig for oss å strebe etter å levere mer enn du forventer. Vi setter alltid dine behov og ønsker i sentrum når vi sammensetter løsninger for å oppnå best mulige resultater. Mange av våre tilbakevendende kunder framhever vår evne til å levere kvalitet til tiden som en avgjørende grunn til at de fortsetter å velge oss til flislegging eller murer-oppdrag.

For mer informasjon om støping av gulv i Rogaland, kontakt, Murmester Heskje.