Mikrosement

Mikrosement er et avansert betongprodukt satt sammen ved hjelp av moderne nanoteknologi. Denne unike oppskriften gir en svært slitesterk betongoverflate som er vannavvisende, fugefri og lett å holde ren.

Mikrosement på badet


Da mikrosement er hygienisk og vannavvisende, passer det perfekt på badet. Mikrosementen påføres i svært tynne strøk, og bygger kun ut med et par millimeter. Ved å benytte deg av mikrosement på badet, gir du rommet et eksklusivt og unikt preg som kan tilpasses dine ønsker og behov. Da produktet blandes sammen med fargepigmenter, er det kun fantasien som setter grenser. Lyse kontrastvegger i dusjsonen eller et mer nedtonet preg - mikrosement sørger for at badet kan speile din personlighet.

Mikrosement i stue eller kjøkken


Dette er et svært allsidig produkt som kan påføres på alle typer underlag. Dette gjør at mikrosement kan anvendes i hele hjemmet, for eksempel på kjøkkenet eller i stuen. Kombinasjonen av lett renhold, slitestyrke og estetikk, gjør mikrosement til et svært spennende materiell på kjøkkenet eller i stuen. Produktene kan brukes på både gulv, vegg og på kjøkkenbenken for et eksklusivt preg.