Murer

Murmester Heskje AS er en veletablert murer i Rogaland som leverer tjenester i høyeste kvalitet. Som anerkjent murer er det naturlig for oss at alle våre løsninger er basert på solide kompetanser og bruk av kvalitetsmaterialer. Våre oppdrag som murer utføres primært på større bygg, men vi utfører også murer-oppdrag på for eksempel eneboliger. Vi er en allsidig murer som blant annet utfører forblending med tegl/murstein, muring med Leca-blokker og skiferarbeid. Vi har også kompetanse med våtromsarbeider, som flislegger, å støpe gulv samt rehabilitering og muring av pipe.

For oss er det avgjørende å tilby løsninger som i størst mulig omfang harmonerer - og gjerne overstiger - dine forventninger. Alle oppdrag innen murerarbeid krever sin egen tilnærming, og med vår lange fartstid i bransjen kjenner vi til de ulike utfordringene som kan oppstå på dette området.

Erfaring som murer siden 1974

Velger du oss til å utføre murerarbeid for deg, velger du en murer med lang erfaring. Vi kan nemlig spore vår historie tilbake til 1974, og vi har opparbeidet en omfattende portefølje av fornøyde kunder. Med andre ord er vi det trygge valget, når du ønsker løsninger basert på stor faglig stolthet og høy kunnskap på ulike områder.