Skiferarbeid

Vurderer du skifer hjemme? Skifer kan benyttes i nær sagt hele huset, og til inngangspartier, platting og terrasse. Vi har lang erfaring med skiferarbeid i Oslo og omegn.


Hvorfor velge skifer?


Skifer gir boligen et eksklusivt og tidløst preg. Det er et estetisk alternativ som hever boligens uttrykk, samtidig som det er slitesterkt og varig. Om du går rundt med tanker om å pusse opp boligen for å selge, er det verdt å nevne at skifer kan øke boligens verdi. Hver stein er unik, noe som gjør at du kan føle deg trygg på et resultat som ingen andre har.

Skifer av høy kvalitet er robust og tåler det norske klima med kulde, snø og regn. Skiferens slitesterke natur gjør at den har mange bruksområder.


Skifer inne


Skifer er det noe av det fineste du kan ha på gulvet i hjemmet ditt. Skifer kan fint brukes på gulvet i kjøkkenet, gangen, badet eller stuen, eller for å gi peisen en unik bekledning.


Skifer ute


Det er lang tradisjon for bruk av skifer i uteområdene, for eksempel som terrassegulv, gangvei i hagen eller tørrmur. Det er også populært med skifer som fasadebekledning, noe som er med på å understreke skiferens mange bruksområder.