Terrastone

Terrastone er et spesialpuss av naturstein som befinner seg i krysset mellom estetikk og funksjon. Terrastone består blant annet av naturlig kvarts, som er kjent for sin styrke og holdbarhet. Dette gjør det til et svært slitesterkt og økonomisk alternativ. Vi leverer Terrastone til hele Oslo og omegn.


Terrastone hjemme


Terrastone har en rekke egenskaper som gjør det ideelt i det moderne hjem. Foruten det eksklusive preget og de nær uendelige fargekombinasjonene, er det styrken, hygienen og den enkle rengjøringen som kanskje veier tyngst når du vurderer Terrastone hjemme.


På badet


De fleste av oss ønsker at badet representerer vår personlighet og våre behov. Uansett om du vil at baderommet skal være et sted for inspirasjon eller avslapping, er mulighetene nærmest uendelige. De ulike typene impregneringer og etterbehandlinger sørger for at badet blir både estetisk og vanntett.


I stuen


For mange er stuen hjemmets viktigste rom, og med god grunn. Det her man bruker mesteparten av tiden enten det er til middagsselskaper, lek med barna eller avslapping. Med terrastone får du en stue som representerer din og din families personlighet.


På kjøkkenet


Matsøl, varme og damp er kjøkkenets verste fiender, og mange bruker mye tid og penger på å lete etter varige flater som samtidig er enkle å holde rene. Terrastone har unike egenskaper som gjør det velegnet på kjøkkenet. Det er sterkt og holdbart, og krever svært lite vedlikehold. Produktet er i tillegg lett å holde rent, dessuten har det hygieniske egenskaper som gjør du slipper å bekymre deg for bakterier.