Montering av ovn og montering av peis

Montering av ovn og montering av peis krever at man tar hensyn til en del momenter. Dette må man gjøre enten man velger å montere ovnen eller peisen selv, eller om man velger å sette bort hele, eller deler av monteringen til fagfolk som foreksempel en faglært murer.

Murmester Heskje AS hjelper våre kunder gjennom hele prosessen med montering av ovn, eller montering av peis. Når man skal montere en ovn, eller montere en peis er det viktig å ha tenkt gjennom en del ting på forhånd. Eksempler på typiske ting man bør ha tenkt gjennom er behov, bosituasjon, og budsjett. Videre er det viktig å ha tenkt gjennom plassering, type peis eller type ovn du ønsker deg. Videre kan det være fornuftig å ha tenkt gjennom pipe/skorsteinsløsninger, brannsikkerhet og andre forskrifter.

For mer informasjon om det å montere en ovn eller peis, kontakt Murmester Heskje på tlf: 51 77 19 80.

Montering av ovn og montering av peis - Kan man gjøre det selv?

I Norge har man lov til å montere en peis eller vedovn selv. Man kan også velge å sette bort hele installasjonen. Normalt sett må man regne med å betale for 2 personer i fire- fem timer. Dette inkluderer da også forberedelse, transport osv. Selve installasjonen ute hos en kunde kan være gjort på så lite som to timer - eller det kan ta en hel dag. Dette avhenger mye av hvor stort prosjektet er og hva slags peis eller vedovn som skal installeres.

For mer informasjon om det å montere en ovn eller peis, kontakt Murmester Heskje på tlf: 51 77 19 80.