Støpe gulv

Murmester Heskje AS er en allsidig bedrift som kan støpe gulv etter de høyeste standardene på området. Vi kan støpe gulv i eldre så vel som nye hus - med eller uten varmekabler. Avretting av skjeve gulv er også noe vi tilbyr i forbindelse med å støpe gulv. Når det gjelder å støpe gulv kan vi for eksempel utføre oppdrag på smågulv, terrassedekker og garasjer.

For å unngå ubehagelige overraskelser i forbindelse med å støpe gulv, bør du velge en veletablert og anerkjent aktør som ikke hopper over der gjerdet er lavest. Vi har som murmester posisjonert oss som et naturlig førstevalg for kunder i hele Rogaland takket være vårt kompromissløse fokus på kvalitet. I oss har du derfor en pålitelig samarbeidspartner som kan sørge for å omsette dine ønsker til virkelighet. Gjennom vår lange erfaring har vi oppnådd verdifull erfaring i forhold til hvilke løsninger som passer for ulike utfordringer innen gulvstøping.

Løsninger til å støpe gulv over vanlig standard

Vi er en aktør med stor faglig stolthet, og vi tilstreber å levere mer enn du forventer. Vi implementerer alltid solide kompetanser og materialer i beste kvalitet i forbindelse med å støpe gulv. Siden vår etablering har vi bygget opp en stor portefølje av fornøyde kunder blant både private og bedrifter som har hatt behov for murer-tjenester.